Pavitra | Kraniosakral terapi är en icke-invasiv, djupt läkande och närande form för kroppsterapi som stärker kroppens självläkningsförmåga.

Kraniosakral terapi

Kraniosakral terapi är en icke-invasiv, djupt läkande och närande form för kroppsterapi som stärker kroppens självläkningsförmåga. Behandlaren lyssnar in och evaluerar den kraniosakrala pulsen, dvs. ryggmärgsvätskans subtila rörelser som liknar en andning och är förnimbara igenom hela kroppen. Lätta beröringar och medveten närvaro hjälper kroppen att återskapa dess inneboende hälsa.

Kraniosakral terapi är en holistisk terapiform och är därför verksam på olika nivåer – den gynnar kroppsligt tillfrisknande och bearbetning av känslor, och den befrämjar sinnesro lika mycket som andlig utveckling.

Kraniosakral terapi är mycket effektiv för behandling av smärttillstånd, t.ex. ryggont, huvudvärk, migrän, led- och käkledsproblem, för bearbetning av chock och trauman, vid matsmältnings- och sömnproblem. Kraniosakral terapi stärker immunförsvaret och motverkar kronisk utmattning, den är ett fantastikt verktyg för stresshantering och motverkar bl.a. ångest och depression.

Pavitra är utbildad i Visionär kraniosakral terapi, VCSW som kombinerar kraniell osteopati med energiarbete och taoismens kvalitet av icke-görande. Hon är även utbildad i Biodynamisk kraniosakral terapi, den senaste vidareutvecklingen inom den kraniosakrala terapin. Biodynamisk kraniosakral terapi är icke-invasiv och gynnar kroppens förmåga till självläkning.

Pavitra är medlem i den svenska yrkesföreningen för kraniosakrala terapeuter, Kraniosakrala Terapeutförbundet, KSTF och innehar patient- och ansvarsförsäkring.

Under en behandling ligger klienten på en massagebänk och är fullt påklädd.

Mål: stärka kroppens självläkningsförmåga

Medel: lätt beröring

Längd: 60 min.

Pris: 1.000 kr

feedback från klienter

Sen jag började gå hos dig har min sömnkvalitet förbättrats avsevärt, jag har lättare för att slappna av och hela kroppen känns mer sammanhållen. – Jan

Här föddes jag på nytt i dag… – Hanna

Jag ville bara berätta för dig att jag var fullkomligt avslappnad i nacken och i hela kroppen efter behandlingen i går. Och jag kände mig lugn och sov fantastiskt bra hela natten. Tack ska du ha! – Kerstin

craniosacral balancing c

In diagnosis, we are searching for soul contact. If we cannot see, hear, or feel the soul, there is no healing – just a rearrangement of symptoms.
– Hugh Milne D.O.

I’m treating to restore health.
I’m not treating to correct the problem.
In treating this way, I have opened the doors for the body to try to do what it wants with its own living forces.
– Rollin E. Becker D.O.

The way to do is to be.
– Lao Tzu

kraniosakral_terapi_hm90

Alla Sessioner